Όροι & Προϋποθέσεις

Τελευταία ενημέρωση: Μάρτιος 2024

Καλώς ήρθατε στο MENUSUITE.com! Προσφέρουμε ψηφιακά online μενού και υπηρεσίες γύρω από αυτά.

Από τη στιγμή που έχετε πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο, υποθέτουμε ότι αποδέχεστε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Μην συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το MENUSUITE.com αν δεν συμφωνείτε να αποδεχθείτε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται σε αυτήν τη σελίδα.

1. Βασικοί Ορισμοί

Οι υπηρεσίες (“Υπηρεσίες”) παρέχονται από την MENUSUITE.com (“MENUSUITE”), με γραφεία στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα. Η ιστοσελίδα της MENUSUITE (“Ιστότοπος”) είναι μια υπηρεσία που χρησιμοποιείται από εγγεγραμμένους χρήστες (“Λογαριασμοί”). Ο Ιστότοπος και οι Υπηρεσίες αποτελούν την αποκλειστική, κατοχυρωμένη πνευματική ιδιοκτησία της DIGILAB8.com (“Εταιρεία”), και υπόκεινται στους ελληνικούς και διεθνείς νόμους περί προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων. Η MENUSUITE είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα.

2. Απαιτήσεις για Καλή Κατάσταση

Τα Δικαιώματα Χρήσης χορηγούνται σε μεμονωμένους πελάτες που διαθέτουν ενεργό (μη ακυρωμένο) λογαριασμό με έγκυρο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στο MENUSUITE.com. Η Εταιρεία μπορεί να ανακαλέσει τα προνόμια σε οποιονδήποτε πιστεύει ότι καταχράται τον Ιστότοπο, καθώς και να αναζητήσει νομικά μέτρα που είναι απαραίτητα για την προστασία των πνευματικών της δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, κατ’ αποκλειστική ευχέρεια της, να αρνηθεί ή να ακυρώσει την υπηρεσία σε οποιονδήποτε θεωρεί ότι δημιουργεί προσβλητικό υλικό.

3. Ανανεώσεις Λογαριασμού

Εάν αγοράσετε ένα πακέτο συνδρομής ή υπηρεσία, ο λογαριασμός σας θα ανανεώνεται αυτόματα μηνιαία ή ετησίως, ανάλογα με το χρονικό διάστημα συνδρομής που έχετε επιλέξει. Εάν δεν ακυρώσετε τη συνδρομή σας πριν από την ημερομηνία ανανέωσης, θα χρεωθείτε με το τότε ισχύον ποσό χρησιμοποιώντας την πιστωτική κάρτα που έχετε καταχωρημένη για να επεκτείνετε τον λογαριασμό σας για άλλο ένα διάστημα.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να καθυστερήσετε τον λογαριασμό σας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Κατά τη διάρκεια της παύσης του λογαριασμού σας, δεν θα χρεωθείτε, αλλά τα διαδικτυακά προϊόντα σας δεν θα είναι ενεργά. Μπορείτε να διαχειριστείτε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή αποκτώντας πρόσβαση στη σελίδα Ρυθμίσεων του Λογαριασμού σας, και ο τρέχων κατάσταση συνδρομής σας θα εμφανίζεται στη σελίδα του λογαριασμού σας.

4. Δωρεάν Λογαριασμοί

Οι δωρεάν λογαριασμοί (αν διατίθενται) παρέχουν πρόσβαση στο διαδικτυακό μας μενού, αλλά με μερικούς περιορισμούς σε σύγκριση με τα πληρωμένα σχέδια, ενώ περιλαμβάνουν διαφημίσεις που ταιριάζουν με το μενού σας. Μπορούμε να ενημερώσουμε ή να αλλάξουμε τα χαρακτηριστικά που είναι προσβάσιμα μέσω των δωρεάν σχεδίων μας ανά πάσα στιγμή. Αν εγγραφείτε για μια πληρωμένη συνδρομή και ακυρώσετε στο μέλλον, είναι απαραίτητο να εγγραφείτε ξανά με μια έγκυρη πιστωτική κάρτα για πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Προσφέρουμε μια επιλογή δωρεάν λογαριασμού μόλις αγοράσετε ένα από τα σχέδια μας.

5. Επί Πληρωμή Λογαριασμοί, Υπηρεσίες & Επιστροφές

Η υπηρεσία μας QR καταλόγων βασισμένη σε συνδρομές σχεδιάστηκε με ευελιξία και με την ικανοποίηση του πελάτη ως πρωταρχικό μας μέλημα. Παρακάτω, θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις συνδρομές μας, συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών υποβολής υλικού, των όρων πληρωμής και της πολιτικής επιστροφών μας.

Πακέτα Συνδρομής για QR Μενού

Όλα τα πακέτα μας για QR Μενού βασίζονται σε συνδρομή, σχεδιασμένα για να προσφέρουν στην επιχείρησή σας μια πρωτοποριακή λύση παρουσίασης. Είτε προβάλλετε το μενού του εστιατορίου σας είτε έναν κατάλογο προϊόντων, η υπηρεσία μας είναι σχεδιασμένη να καλύπτει τις ανάγκες σας.

Λεπτομέρειες Πληρωμής

Απαιτούνται λεπτομέρειες κάρτας πληρωμής για την πρώτη πληρωμή και η χρέωση γίνεται μέσω πιστοποιημένης και ασφαλέστατης πύλης πληρωμών που παρέχεται από την Stripe.com. Οι λεπτομέρειες πληρωμών αποθηκεύονται στην Stripe.com και εμείς δεν έχουμε καμία πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες.

Πολιτική Επιστροφών
  • Εντός 30 Ημερών μετά την Πρώτη Πληρωμή: Οι επιστροφές είναι διαθέσιμες αφού έχει γίνει η πρώτη πληρωμή και εντός 30 ημερών από την πρώτη πληρωμή.
  • Μηνιαίες Συνδρομές: Μετά την αρχική περίοδο 30 ημερών από την έναρξη της συνδρομής σας, επίσης μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή. Εάν επιλέξετε να ακυρώσετε αφού έχει ξεκινήσει ένας κύκλος χρέωσης, θα επιστραφεί το υπόλοιπο της συνδρομής του μήνα, υπολογιζόμενο από την ημερομηνία που έγινε το αίτημα ακύρωσης.
  • Ετήσιες Συνδρομές: Εάν επιλέξετε μια ετήσια συνδρομή και αποφασίσετε να ακυρώσετε μετά την πρώτη πληρωμή, θα χρεωθείτε για έναν μήνα του πλάνου. Το υπόλοιπο της συνδρομής σας θα επιστραφεί, υπολογιζόμενο από την ημερομηνία που έγινε το αίτημα ακύρωσης.
Πώς να Ακυρώσετε

Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή. Για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Πρόσβαση στον Λογαριασμό σας: Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο https://menusuite.com/account/subscriptions/.
  2. Πλοήγηση: Επιλέξτε τη συνδρομή που επιθυμείτε να ακυρώσετε.
  3. Ακύρωση: Κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί “Ακύρωση” κάτω από τις ενέργειες για να προχωρήσετε με την ακύρωση.
Υπηρεσίες Εξατομίκευσης & Επιπλέον Οφέλη
  • 30-Ημέρες Επιστροφή Χρημάτων: Προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
  • Υπηρεσίες Εξατομίκευσης QR: Οι υπηρεσίες εξατομίκευσης είναι έγκυρες κατά την διάρκεια της συνδρομής σας σε QR κατάλογο. Αυτό εξασφαλίζει ότι ο QR κατάλογος σας παραμένει ευέλικτος στις εξελισσόμενες ανάγκες σας.

Στο MENUSUITE.com είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή μιας διαφανούς, δίκαιης και βολικής υπηρεσίας συνδρομής. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, η ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

6. Εφαρμογή της Ακύρωσης ή της Αποτυχίας Πληρωμής

Αν ακυρώσετε τον λογαριασμό σας, τότε δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στα χαρακτηριστικά και τα προνόμια του MENUSUITE.com. Οποιοδήποτε διαδικτυακός σύνδεσμος που έχετε δημιουργήσει για QR κώδικες, Διαδικτυακά Μενού και Σελίδες Συνδέσμων μπορεί να απενεργοποιηθεί κατ’ επιλογήν μας. Η αποθήκευση αρχείων (εάν υπάρχει) δεν είναι εγγυημένη για ακυρωμένους λογαριασμούς. Οι σχεδιασμοί ενδέχεται να υποβληθούν σε αφαίρεση και διαγραφή. Εάν η μέθοδος πληρωμής σας αποτύχει μετά από αρκετές προσπάθειες ανανέωσης, ο λογαριασμός σας θα μεταβεί σε κατάσταση ακύρωσης. Η επανενεργοποίηση ενός ακυρωμένου λογαριασμού απαιτεί πληρωμή στις πλέον τρέχουσες τιμές.

7. Τιμολόγηση

Διατηρούμε το δικαίωμα να αυξήσουμε ή να μειώσουμε τις τιμές μας ή να προσφέρουμε ειδικές εκπτώσεις. Εάν ο λογαριασμός σας επηρεαστεί από μια αλλαγή τιμής, θα ενημερωθείτε με email ή στον ιστότοπο και θα σας δοθεί η δυνατότητα ακύρωσης εάν το επιθυμείτε. Δεν έχουμε τρόπο να εγγυηθούμε ότι θα λάβετε τις ειδοποιήσεις μας εγκαίρως. Όλες οι τιμές είναι σε ευρώ, δολλάριο ΗΠΑ και αγγλική στερλίνα.

8. Πληρωμές & Φόροι

Επεξεργασία Πληρωμών
Οι πληρωμές για τα προϊόντα που πωλούνται σε αυτόν τον ιστότοπο επεξεργάζονται μέσω της Stripe.com, μιας υπηρεσίας επεξεργασίας πληρωμών τρίτων. Η Stripe είναι υπεύθυνη για την ασφαλή επεξεργασία των πληρωμών και τη διασφάλιση της προστασίας των πληροφοριών πληρωμής σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε να υπόκειστε στους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της Stripe.

Φόροι
Οι τιμές που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν περιέχουν φόρους. Οι εφαρμόσιμοι φόροι θα υπολογιστούν και θα προστεθούν στο συνολικό κόστος της παραγγελίας σας κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς. Το ποσό του φόρου βασίζεται στην τοποθεσία σας.

Επιχειρηματικοί Πελάτες – B2B
Εάν είστε επιχειρηματικός πελάτης (B2B), μπορεί να είστε επιλέξιμος να σας αφαιρεθούν οι εφαρμόσιμοι φόροι από την παραγγελία σας αν παράσχετε έναν έγκυρο αριθμό ΦΠΑ κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς. Είναι ευθύνη σας να εξασφαλίσετε ότι ο αριθμός ΦΠΑ που παρέχετε είναι ακριβής και ενημερωμένος. Σημειώστε ότι το ποσό του φόρου θα υπολογιστεί με βάση την τοποθεσία της επιχείρησης και του προϊόντος που πωλείται, και θα υπολογιστεί χρησιμοποιώντας τον εσωτερικό μας μηχανισμό φορολόγησης. Κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης της αγοράς, επιλέξτε “Τιμολόγιο” αντί για “Απόδειξη” προκειμένου να λάβετε ένα τιμολόγιο που περιλαμβάνει τους εφαρμόσιμους φόρους και τον αριθμό ΦΠΑ. Εάν δεν είστε σίγουροι εάν είστε επιλέξιμοι για αφαίρεση φόρων, ή έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή ανησυχίες σχετικά με τους αριθμούς ΦΠΑ, επικοινωνήστε μαζί μας πριν προχωρήσετε στην παραγγελία σας.

Πληροφορίες Πληρωμής
Η Stripe μπορεί να συλλέξει ορισμένες πληροφορίες από εσάς κατά τη διαδικασία πληρωμής, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση email και τις πληροφορίες πληρωμής σας. Η συλλογή και η χρήση αυτών των πληροφοριών από τη Stripe διέπονται από την πολιτική απορρήτου τους. Σημειώστε ότι δεν έχουμε πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες πληρωμής ή έλεγχο επ’ αυτών, καθώς επεξεργάζονται και αποθηκεύονται αποκλειστικά από τη Stripe.

Επιστροφές
Οι επιστροφές για τα προϊόντα που αγοράστηκαν από αυτόν τον ιστότοπο επεξεργάζονται μέσω της Stripe. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τις επιστροφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλλαγές στις Πολιτικές Πληρωμής και Φόρων
Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τις πολιτικές μας πληρωμής και φόρων ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα αντικατοπτριστούν στους όρους και τις προϋποθέσεις σε αυτόν τον ιστότοπο.

9. Συμβατότητα Λογισμικού και Αρχείων

Συνεχώς ενημερώνουμε την πλατφόρμα λογισμικού μας. Οι εκδόσεις λογισμικού και οι μορφές αρχείων μας γίνονται ξεπερασμένες και μη χρήσιμες με την πάροδο του χρόνου, καθώς προσπαθούμε να συμβαδίσουμε με τις εξελίξεις στις υπηρεσίες φιλοξενίας, τα λειτουργικά συστήματα και τους περιηγητές. Προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις στους πελάτες, προσφέροντας επεκταμένες περιόδους ειδοποίησης, υποστήριξης, οδηγιών και διαδρομών για ενημέρωση. Οι πράκτορες υποστήριξης των πελατών μας είναι εκπαιδευμένοι για να σας βοηθήσουν. Ξεπερασμένα ή μη χρήσιμα αρχεία μπορεί να αρχειοθετηθούν, να αφαιρεθούν και/ή να διαγραφούν μόνιμα από τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή.

10. Άδεια περιεχομένου από το MENUSUITE.com

Όλοι οι λογαριασμοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις Υπηρεσίες για τη δημιουργία επιχειρηματικού περιεχομένου στη μορφή μενού, φυλλαδίων και άλλων προωθητικών υλικών και δίνεται εδώ μια μη αποκλειστική, χωρίς δικαιώματα, άδεια χρήσης του περιεχομένου για οποιοδήποτε εστιατόριο, επιχείρηση, προσωπικό ή φιλανθρωπικό σκοπό. Όταν οι Υπηρεσίες ακυρώνονται ή διακόπτονται για οποιοδήποτε λόγο, οι Λογαριασμοί μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε μέρος του Περιεχομένου που δεν απαιτεί συνεχή πρόσβαση στις Υπηρεσίες, δηλαδή δεν φιλοξενείται από το MENUSUITE.com. Οι εικόνες αποθεμάτων και οι γραφικές απεικονίσεις που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε συνδυασμό με πρότυπα και όχι να αντιγραφούν ή να χρησιμοποιηθούν σε αρχική μορφή.

11. Υποβολές Περιεχομένου από τους Λογαριασμούς

Με τη μεταφόρτωση περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένου αντιγράφου μενού, σχεδίων, ονομάτων, τιμών, λογοτύπων, γραφικών προώθησης, φωτογραφιών φαγητού, ιδεών, έννοιων ή οποιουδήποτε άλλου είδους περιεχομένου (συλλογικά “Το Περιεχόμενό Σας”), στο πλαίσιο της κανονικής χρήσης των Υπηρεσιών, εσείς δίνετε και, όπου είναι εφαρμοστέο, εγγυάστε ότι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου περιεχομένου ή διανοητικής ιδιοκτησίας έχει ρητά χορηγήσει στην MENUSUITE.com και στους πελάτες και τους συνεργάτες της μια μη αποκλειστική, χωρίς αποζημίωση, διαρκή, αμετάκλητη, υπό-άδεια και μεταβιβάσιμη άδεια χρήσης για το περιεχόμενό σας, παγκοσμίως, με σκοπό τη χρήση, αναπαραγωγή, δημιουργία παράγωγων έργων από αυτό, τροποποίησή του, δημοσίευσή του, επεξεργασία, μετάφρασή του, διανομή, εκτέλεση και δημόσια εμφάνισή του με οποιονδήποτε τρόπο. Ο σκοπός αυτής της χορήγησης είναι να επιτρέψει στην Εταιρεία να παράσχει με επιτυχία την πλήρη γκάμα των υπηρεσιών εκτύπωσης και δημοσίευσης επιχειρήσεων, καθώς και για προωθητικούς σκοπούς της Εταιρείας.

Με το να ανεβάζετε το περιεχόμενό σας στις Υπηρεσίες, εγγυάστε ότι διαθέτετε όλες τις απαραίτητες άδειες και άδειες για να χρησιμοποιήσετε και να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας και τα δικαιώματα που απαιτούνται για να παραχωρήσετε τις άδειες σύμφωνα με αυτούς τους όρους. 

Θα μας αποζημιώσετε από οποιαδήποτε απαίτηση, αίτηση, απώλεια ή ζημιά, συμπεριλαμβανομένων των λογικών δικαιούχων δικηγόρων, που προκύπτουν από ή σχετίζονται με το περιεχόμενο σας, τη χρήση των Υπηρεσιών ή την παραβίαση σας αυτών των όρων. 

Είναι απόλυτη πολιτική της Εταιρείας να απορρίπτει οποιαδήποτε υλικά τα οποία, κατά την αποκλειστική κρίση της Εταιρείας, θεωρείται πορνογραφικό, σε κακή αισθητική ή κατά κάποιον άλλο τρόπο ακατάλληλο (ανεξαρτήτως του εάν η εκτύπωση τέτοιου υλικού θα ήταν παράνομη).

12. Σύνδεση Λογαριασμού Google

Όταν χρησιμοποιείτε την κοινωνική σύνδεση της Google για τη δημιουργία λογαριασμού στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, συμφωνείτε με τα ακόλουθα:

  • Είστε υπεύθυνος για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών του λογαριασμού σας στη Google, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού πρόσβασής σας.
  • Συμφωνείτε να συμμορφωθείτε με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου της Google.
  • Εξουσιοδοτείτε εμάς να συλλέγουμε και να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που παρέχονται από τη Google για τη δημιουργία και τη διατήρηση του λογαριασμού σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
  • Συμφωνείτε να λαμβάνετε επικοινωνίες από εμάς σχετικά με τον λογαριασμό σας και τις παραγγελίες σας, συμπεριλαμβανομένων των επιβεβαιώσεων παραγγελίας, ενημερώσεων αποστολής και προωθητικών προσφορών.
  • Αναγνωρίζετε ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε θέματα ή σφάλματα που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση της λειτουργίας σύνδεσης μέσω του λογαριασμού Google, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, αποτυχιών ελέγχου ταυτότητας, ζητημάτων πρόσβασης στο λογαριασμό ή παραβιάσεων δεδομένων.

13. Τα Δικαιώματα και τα Προνόμια Πρόσβασης Δεν Μεταφέρονται

Οι λογαριασμοί του MENUSUITE.com δεν μπορούν να μεταφερθούν, να μοιραστούν, να ανταλλαγούν ή να πωληθούν.

14. Πρόσθετοι Χρήστες και Τοποθεσίες

Κάθε λογαριασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον κάτοχο του λογαριασμού ή από οποιονδήποτε άλλο χρήστη που ο κάτοχος του λογαριασμού δίνει άδεια. Ο κάτοχος του λογαριασμού είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διατήρηση του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης σε καλή κατάσταση και το MENUSUITE.com δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση κλοπής, απώλειας ή κατάχρησης.

15. Πρόσθετες Τοποθεσίες

Κάθε online μενού με δυνατότητες παραγγελίας είναι καλύτερο να έχει ένα μοναδικό αριθμό κινητού τηλεφώνου για σκοπούς παραγγελίας. Επίσης, το online μενού που προσφέρεται από το MENUSUITE.com μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε τοποθεσία ή τοποθεσίες λειτουργεί η επιχείρησή σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν σωστά και ότι δεν μπερδεύετε τους επισκέπτες σας. Στοχεύουμε στην παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας στους επισκέπτες.

16. Περιορισμός Εγγύησης και Ευθύνης

Παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας χρησιμοποιώντας ένα εμπορικά λογικό επίπεδο επαγγελματικής ικανότητας και φροντίδας και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε τη χρήση τους. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποια πράγματα που δεν υπόσχεται η Υπηρεσία μας.

Το MENUSUITE.com δεν παρέχει εγγυήσεις ως προς την καταλληλότητα, τη σωστότητα, την αξιοπιστία ή την εμπορευματοποίηση των Υπηρεσιών, του Περιεχομένου ή του Ιστότοπου για συγκεκριμένο σκοπό. Το MENUSUITE.com δεν παρέχει καμία διαβεβαίωση ή εγγύηση ότι ο Ιστότοπος ή οι Υπηρεσίες θα είναι απαλλαγμένοι από σφάλματα, παραλείψεις, ασυμβατότητες, διακοπές ή άλλους κινδύνους που συνδέονται κανονικά με τη χρήση υπολογιστών, λογισμικού ή του Διαδικτύου. Το MENUSUITE.com δεν έχει καμία υποχρέωση να εξυπηρετήσει ή να διορθώσει οποιοδήποτε μέρος του Ιστότοπου ή των Υπηρεσιών. ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ “ΩΣ ΕΧΕΙ”.

Το MENUSUITE.com δεν παρέχει επίσης εγγυήσεις σχετικά με την αξιοπιστία ή τις δυνατότητες των εταίρων του για δημοσίευση σε κοινωνικά μέσα ή στο διαδίκτυο. Οι ιστότοποι και οι πολιτικές των συνεργατών, η σταθερότητα του λογισμικού τρίτων και οι ταχύτητες σύνδεσης στο διαδίκτυο βρίσκονται εκτός του ελέγχου μας. 

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ MENUSUITE.com & ΤΟ DIGILAB8.com, ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ, ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ, Ή ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ, ΕΙΔΙΚΗ, ΠΑΡΑΘΕΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Ή ΔΥΝΗΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ Ή ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ MENUSUITE.com ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ.

Η συνολική μας ευθύνη για οποιοδήποτε θέμα προκύπτει από ή σχετίζεται με αυτούς τους όρους περιορίζεται σε 50 ευρώ ή το συνολικό ποσό που καταβάλατε για πρόσβαση στην Υπηρεσία κατά την τριμηνιαία περίοδο που προηγείται του γεγονότος που δημιουργεί την ευθύνη, ανάλογα με το ποιο είναι μεγαλύτερο. Αυτός ο περιορισμός θα ισχύει ακόμα και εάν έχουμε ενημερωθεί για την πιθανότητα υπέρβασης της ευθύνης από το ποσό και ανεξαρτήτως κάθε αποτυχίας βασικού σκοπού οποιασδήποτε περιορισμένης αποζημίωσης. Οι περιορισμοί και οι εξαιρέσεις αυτού του Τμήματος ισχύουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

17. Μη εξουσιοδοτημένη Χρήση των Προϊόντων

Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση, αναπαραγωγή, διανομή ή τροποποίηση οποιουδήποτε μέρους του κώδικα αυτού του προϊόντος στον ιστό, συμπεριλαμβανομένου HTML, CSS και JavaScript, είναι αυστηρώς απαγορευμένη. Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε, αντιγραφή, αντίστροφη μηχανική, αποσυναρμολόγηση ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο που στοχεύει στην απόκτηση ή την αναπαραγωγή του αρχικού πηγαίου κώδικα.

Οποιαδήποτε παραβίαση αυτών των όρων θα οδηγήσει στην άμεση τερματισμό της άδειάς σας για χρήση αυτού του προϊόντος στον ιστό και ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα νομική δράση για την προστασία των δικαιωμάτων της πνευματικής μας ιδιοκτησίας. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να ζητήσουμε νομικά μέτρα, συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της ασφάλειας από μέτρα, χρηματικές αποζημιώσεις και δικαστικά έξοδα, για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή παραβίαση αυτών των όρων.

Εάν πιστεύετε ότι έχουν παραβιαστεί τα δικαιώματά σας ή υποψιάζεστε μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτού του κώδικα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με λεπτομερείς πληροφορίες. Θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να διερευνήσουμε και να επιβάλουμε τα δικαιώματά μας.

Με την πρόσβαση ή τη χρήση αυτού του προϊόντος στον ιστό, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε να τηρείτε αυτούς τους όρους χρήσης και την συνοδευτική άδεια χρήσης.

18. Χρήση Λογοτύπων και Προσαρμοσμένων Θεμάτων για Διαφημιστικούς και Πορτφόλιο Σκοπούς

Επιπλέον, η MENUSUITE.com διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί οποιαδήποτε λογότυπα και προσαρμοσμένα θέματα που δημιουργήθηκαν από τους χρήστες αποκλειστικά για διαφημιστικούς και πορτοφόλιο σκοπούς. Η MENUSUITE.com μπορεί να χρησιμοποιεί αυτά τα υλικά χωρίς να ζητάει ρητή άδεια, δεδομένου ότι το περιεχόμενο είναι ψηφιοποιημένο και φιλοξενείται από την MENUSUITE.com για την παροχή των υπηρεσιών της.

Σχετικά Με Αυτούς τους Όρους

Μπορούμε να τροποποιήσουμε αυτούς τους όρους, ή να προσθέσουμε επιπλέον όρους, οποτεδήποτε για να αντικατοπτρίσουμε καλύτερα τις αλλαγές στους νόμους, τις Υπηρεσίες μας ή τις επιχειρηματικές μας πρακτικές. Θα πρέπει να ελέγχετε τους όρους τακτικά. Θα αναρτούμε ειδοποιήσεις τροποποιήσεων σε αυτήν τη σελίδα. Θα καταβάλουμε λογικές προσπάθειες για να αναρτήσουμε ειδοποιήσεις σημαντικών τροποποιήσεων στους όρους στον ιστότοπό μας ή σε ειδοποιήσεις μέσω email προς τους Λογαριασμούς. Οι αλλαγές που αφορούν νέες λειτουργίες για μια Υπηρεσία ή αλλαγές που πραγματοποιούνται για νομικούς λόγους θα τεθούν σε ισχύ αμέσως. Αν δεν συμφωνείτε με τους τροποποιημένους όρους για μια Υπηρεσία, θα πρέπει να διακόψετε τη χρήση εκείνης της Υπηρεσίας.

Αυτοί οι όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία και ελέγχουν τη σχέση μεταξύ του MENUSUITE.com και εσάς. Δεν δημιουργούν δικαιώματα ωφελουμένου τρίτου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Εάν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ αυτών των όρων και των επιπλέον όρων, οι επιπλέον όροι θα επικρατούν για εκείνη τη σύγκρουση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες ή ερωτήσεις σχετικά με τους Όρους Χρήσης μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.